091 15 25 114

Obavijesti

Obavijesti

OBAVIJEST ZA RODITELJE - Datum 29.08.2020

  • Rad poslijepodnevne skupine je od 16.00 do 21.00 u skladu s potrebama provođenja epidemioloških mjera.
  • Korisnik usluge vrtića ili jaslica ima pravo na umanjenje cijene plaćanja za 50% ako dijete ne koristi uslugu vrtića zbog bolesti u ukupnom trajanju od 30 dana (kalendarski 1 mjesec) što se dokazuje liječničkom potvrdom na kojoj mora biti naveden dan početka i završetka bolesti i mora se predati odgojitelju kod ponovnog dolaska u vrtić, do zadnjeg dana u mjesecu u kojem je dijete bilo bolesno.

Dokumenti :

 

 

 


REZULTATI  UPISA DJECE – DJEČJI VRTIĆ CALIMERO

USTROJBENA JEDINICA SPLIT, VRAZOVA 31

PEDAGOŠKA 2020./2021. GODINA

>>>> Klikni za preuzimanje obavijesti!!!! <<<<

 


 
Obavijest o upisu!!!

Poštovani roditelji,

Obavještavamo vas da se provode upisi za pedagošku godinu 2020./2021 i to za mlađu jasličku  skupinu, poslijepodnevnu jasličku skupinu i poslijepodnevne vrtićke programe za DV Calimero , ustrojbena jedinica Split, Vrazova 31.

Zahtjevi za upis djece će se zaprimati samo osobnim podneskom od 05.06. - 11.06.2020. god. u vremenu od 17.00 - 19.30 sati, radnim danom u objektu Dječjeg vrtića Calimero, u Splitu, Vrazova 31. U prostorima gornje etaže vrtića uz poštovanje svih propisanih epidemijskih higijenskih mjera uslijed pandemije  COVID-19.

Pravo na upis djeteta u predškolske ustanove Grada Splita ostvaruju roditelji čije je dijete cijepljeno u skladu s pozitivnim pravnim propisima i koji zajedno s tim djetetom imaju prebivalište na području Grada Splita.
Dječji vrtić može upisati i dijete čiji roditelji//skrbnici/udomitelji ne ispunjavaju uvjete prebivališta, ako nakon provedenog upisnog postupka odgojne skupine nisu popunjene, ali po posebno određenoj participaciji ekonomske cijene programa vrtića.

Potrebno je na predaju Zahtjeva za upis doći s djetetom.
SUKLADNO OPĆOJ UREDBI O ZAŠTITI PODATAKA REZULTATI UPISA BITI ĆE VIDLJIVI PUTEM IDENTIFIKACIJSKOG BROJA. RODITELJIMA SE UKAZUJE NA VAŽNOST DA IDENTIFIKACIJSKI BROJ KOJI ĆE DOBITI PRILIKOM PRIJAVE UPISA NA UPISNOM MJESTU ČUVAJU DO OKONČANJA POSTUPKA UPISA KAKO BI MOGLI PROVJERITI REZULTATE UPISA SVOG DJETETA/DJECE.
Rezultati upisa bit će objavljeni na oglasnim pločama i Web stranicama vrtića najkasnije do 03. srpnja 2020. Godine.

Sve o upisima pogledajte u:
Obavijest o provođenju postupka upisa djece u programe vrtića i jaslica Dječjeg vrtića Calimero, ustrojbena jedinica Vrazova 31. Split, za pedagošku 2020./2021. godinu

Dokumente koje možete preuzeti:
    1. Zahtjev za upis djeteta u predškolsku ustanovu
    2. Upitnik za roditelje

 

 


Rad vrtića i prihvat djece  u razdoblju od 25. 05. 2020. organiziran je sukladno uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Ministarstva znanosti i obrazovanja o uvjetima, mjerama i načinu rada vrtića i škola.

 

Vrijeme pružanja usluge dječjeg vrtića je za jutarnje skupine od 06 do 16 sati, a za poslijepodnevne skupine od 16 do 21 sat.

 

Roditelji ne trebaju posebno najaviti dolazak djeteta u vrtić. Roditelji dovode djecu u vrtić po svojoj odluci.

 

  • U vrtić roditelj treba (i može) dovesti potpuno zdravo dijete. Prije dolaska u dječji vrtić roditelj sebi, a posebice djetetu obavezno treba izmjeriti tjelesnu temperaturu. U slučaju povišene tjelesne temperature djeteta (iznad 37,2 C), ili znakova bilo koje akutne bolesti, roditelj ne smije dovoditi dijete u vrtić, već telefonom o tome obavještava ravnateljicu i kontaktira liječnika pedijatra radi odluke o testiranju i liječenju djeteta.

 

  • Roditelji ne smiju ulaziti u vrtić, već čekaju ispred ulaza za svoju skupinu poštujući distancu od 2 metra (molimo Vas za strpljenje). U pratnji djeteta smije biti samo jedna odrasla osoba. Roditelj na ulazu u vrtić predaje dijete odgojiteljici koja mu mjeri tjelesnu temperaturu bez kontaktnim toplomjerom te ga prati do garderobe.

              Svaka skupina koristi poseban ulaz.

 

  • Roditelj donosi i odnosi u dječji vrtić obilježeni ruksak s opremom isključivo petkom (posljednji radni dan u tjednu) kada dolazi po dijete. Odgajatelj preuzima i vraća ruksak roditelju ispred ulaznih vrata. Odgajatelj odlaže ruksak u vrtiću, te ruksak stoji nekorišten preko vikenda i počinje se koristiti tek nakon pauze od 48 do 72 sati. Prijenosni objekti i igračke od kuće nisu preporučljivi. Nije dozvoljeno donošenje nikakvih ostalih nepotrebnih predmeta kao niti igračaka od kuće.

 

 

 

Slika prikazuje tekst natječajiAktivnosti.png