091 15 25 114

Obavijesti

Obavijesti

Obavijest !!!

Rad vrtića i prihvat djece  u razdoblju od 25. 05. 2020. organiziran je sukladno uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Ministarstva znanosti i obrazovanja o uvjetima, mjerama i načinu rada vrtića i škola.

 

Vrijeme pružanja usluge dječjeg vrtića je za jutarnje skupine od 06 do 16 sati, a za poslijepodnevne skupine od 16 do 21 sat.

 

Roditelji ne trebaju posebno najaviti dolazak djeteta u vrtić. Roditelji dovode djecu u vrtić po svojoj odluci.

 

  • U vrtić roditelj treba (i može) dovesti potpuno zdravo dijete. Prije dolaska u dječji vrtić roditelj sebi, a posebice djetetu obavezno treba izmjeriti tjelesnu temperaturu. U slučaju povišene tjelesne temperature djeteta (iznad 37,2 C), ili znakova bilo koje akutne bolesti, roditelj ne smije dovoditi dijete u vrtić, već telefonom o tome obavještava ravnateljicu i kontaktira liječnika pedijatra radi odluke o testiranju i liječenju djeteta.

 

  • Roditelji ne smiju ulaziti u vrtić, već čekaju ispred ulaza za svoju skupinu poštujući distancu od 2 metra (molimo Vas za strpljenje). U pratnji djeteta smije biti samo jedna odrasla osoba. Roditelj na ulazu u vrtić predaje dijete odgojiteljici koja mu mjeri tjelesnu temperaturu bez kontaktnim toplomjerom te ga prati do garderobe.

              Svaka skupina koristi poseban ulaz.

 

  • Roditelj donosi i odnosi u dječji vrtić obilježeni ruksak s opremom isključivo petkom (posljednji radni dan u tjednu) kada dolazi po dijete. Odgajatelj preuzima i vraća ruksak roditelju ispred ulaznih vrata. Odgajatelj odlaže ruksak u vrtiću, te ruksak stoji nekorišten preko vikenda i počinje se koristiti tek nakon pauze od 48 do 72 sati. Prijenosni objekti i igračke od kuće nisu preporučljivi. Nije dozvoljeno donošenje nikakvih ostalih nepotrebnih predmeta kao niti igračaka od kuće.

 

 

 

Slika prikazuje tekst natječajiAktivnosti.png